Bemutatkozunk

A FRUIT OF CARE céges ajándéktermékeit hátrányos helyzetű és fogyatékos emberek állítják elő szakemberek segítségével. A cégünk már közel 10 éve sikerrel szolgálja ki a hazai vállalati szektort és a gazdasági élet szereplőit, közben pedig fogyatékos embereknek adunk lehetőséget, hogy megmutassák, képesek minőségi  termékeket előállítani. Az elmúlt években ügyfelünk volt nem csak a telekommunikáció és bankszektor legnagyobb szereplői, hanem hazai vállalatok sokasága, mérettől és iparágtól függetlenül. Eddig közel 100 ezer ajándékot és üdvözlőlapot  rendeltek meg tőlünk. A megajándékozottak nem csak egyedi kézműves ajándékot kaptak, hanem az ajándékozó vállalat társadalmi ügyek iránti elköteleződéséről is első kézből bizonyosodhattak meg. 

A FRUIT OF CARE innovativitását és kiválóságát több hazai és nemzetközi díj bizonyítja, társadalmi innovációnkat a nemzetközi Ashoka díj és a Vodafone Főállású Angyal elismerése, míg a design területén elért eredményeinket a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala Design Menedzsment Díjjal ismerte el. A hazai média rendszeresen számol be munkánkról. Legközelebb a Forbes novemberi számában jelenik meg a cégünk. 

A webkatalógusban az idei évi ajándékcsomagjainkat és üdvözőlapjainkat találhatják meg. A FRUIT OF CARE a csomagok egyediesítését, továbbá az ajándékok szállítását is vállalja, erre vonatkozó árajánlatot az ügyféligények ismeretében tudjuk összeállítani.   

Ajánlathoz keresse munkatársunkat.